HOME CONTACT LOGON SITEMAP
Productinfo
Groene Hosting
DNS Security Extensions
IPv6 het internet van morgen
Verkoping  van  domeinnamen


DOMEINNAAM NOG VRIJ?
Check hier of uw domeinnaam nog vrij is. Meer informatie...Windows Webhosting


Zijlstra Automatisering biedt (shared) webhosting aan op Windows Servers die, om de betrouwbaarheid te verhogen, geplaatst zijn in verschillende Nederlandse datacenter.

Als particulier of bedrijf huurt u met een hostingpakket een deel van de hardeschijf, waar u uw website op kunt zetten. Dit hostingpakket leveren wij standaard met een gratis .nl domeinnaam!

Een domeinnaam is uw eigen adres op Internet. Dat adres kun je gebruiken om uw eigen website op te zetten en voor het ontvangen van e-mail. Deze naam is wereldwijd uniek, dus het kan niet voorkomen dat iemand anders dezelfde domeinnaam als u heeft.

Hoe belangrijk is nu zo'n eigen domein?

Stelt u zich eens voor. U heeft uw eigen website die klaar is om "online" te gaan. Natuurlijk is het straks de bedoeling dat uw klanten en toekomstige klanten uw pagina's ook gaan bezoeken. Een eigen domein kan hierbij een aardig handje helpen. Zo is uw adres op het internet eenvoudig en kort, en daardoor gemakkelijk te onthouden.

Zijlstra Automatisering heeft het voorrecht deelnemer te zijn van de SIDN (Stichting Domeinregistratie Nederland). Dit geeft ons de mogelijkheid zonder tussenkomst van derden .nl domeinen te registreren. Dit heeft als voordeel dat we uw domeinnaam op een professionele en bovenal snelle manier kunnen registreren. Meer over domeinregistratie...

Groen ondernemen

Zijlstra Automatisering is inmiddels ook geregistreerd bij Cleanbits. Cleanbits is een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creŽren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet. Meer over groene hosting...   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2001-2023  ZIJLSTRA AUTOMATISERING   ·   TEL 0511 47 68 95   ·   FAX 0511 47 68 96